Undervisning

En meget vigtig del af at være compliant med persondataforordningen er, at dine medarbejdere ved, hvad man skal gøre – og hvad man ikke skal gøre – i forbindelse med behandling af persondata. IT-systemer, skriftlige politikker og instrukser er vigtige, men bliver medarbejderne ikke undervist i korrekt håndtering af persondata, vil fejlene opstå. Undersøgelser viser således, at op imod halvdelen af databrud sker pga. fejl hos virksomhedens egne medarbejdere, og dette udgør derfor i praksis en langt større risiko end hackerangreb.

DPO Teams erfarne undervisere planlægger og gennemfører gerne kurser og træningsforløb, der er målrettet netop din virksomhed eller en gruppe af virksomheder med fælles udfordringer, f.eks. en branche.

Vi hjælper også gerne med at træne en eller flere af virksomhedens medarbejdere i persondata, hvis I ønsker at udpege en medarbejder til DPO eller internt ansvarlig, så vedkommende klædes på til opgaven. Vi faciliterer gerne netværksgrupper for internt ansvarlige for persondata.

Eksempler på sammenhænge, hvor vi har undervist om persondata omfatter f.eks. lokale erhvervsforeninger, brancheforeninger, advokatforeninger, idrætsforbund, erhvervsnetværk mv.

Kontakt en af partnerne i Teamet for tilbud på undervisning og træningsforløb.